Nordbygg 2014

Med ”Technik für Ideen” ønsker vi dere velkommen til et spennende Nordbygg 2014 som byr på flere nyheter fra WICONA-verdenen. Flere nye kommunikasjonsverktøy og et stort antall produktnyheter møter deg på vår stand.

På messen løfter vi også fram fire prosjekteksempler der dere kan oppdage hvordan vårt markedsslagord ”Technik für Ideen” tar form i realiserte prosjekt; fra første skisse til ferdigstillelse. Her redegjør vi for prosjektets ulike steg, vår support i de spesifikke prosjekterings-fasene og under prosjektets gang. Som en naturlig følge i utviklingen av prosjekter, utvikles viktige detaljinnovasjoner for benyttelse i samtlige av WICONAs produktområder.

I vår avdeling for vinduer presenteres nyheter for serien WICLINE med bl.a. nye åpningstyper, høyere rammevekter, nye vindusdører og ny teknikk for drenering. For WICSTYLE dørprodukter lanseres en ny variant for klemsikring, en ny serie automatikkdører, større breddemål for rømnings- og panikkdører, dører med forbedret lufttetthetsklassifisering, innbruddhemming opp til klasse RC3 og integrert skuddhemming. For brannhemmende produkter presenteres bl.a. et nytt optimert åpningsvindu i brannklasse EI30.
For vår premiumserie for skyvedører, WICSLIDE 160 heve-skyvedør, lanserer vi en 3-sporsvariant, karmintegrert fastfelt, høyisolert variant, innbrudds- og lydklasset variant. Vi slipper også en helt ny skyvedørsserie, WICSLIDE 65, som med sitt imponerende produktsortiment tilbyr fleksibilitet langt utover standard.
For fasadeserien WICTEC 50 lanserer vi en ny, revolusjonerende T-forbindingsteknikk samt en ny ETA-testet Structural Glazing fasade (SG) for 3-lags glass. Det komplette solskjermingssystemet WICSOLAIRE, med et stort spekter av faste og bevegelige lamellprofiler i aluminium, tilbyr flere innbygde fordeler.

I standens avdeling for software vises WICONAs prosess-software, WICTOP, med bla. en forbedret statikkmodul, ny tegningsgenerator og en ny funksjon for automatisk generering av bestillinger direkte til WICONAs lager. Vi lanserer også WIC3D, et nytt dataverktøy for 3D-modellering av WICONAs fasade-konstruksjoner, der resultatet kan overføres til tegneverktøy som finnes på markedet. Ytterligere en software, som nå i sin helhet lanseres på markedet, er designprogrammet WICPLOT. Programmet inneholder WICONAs produktbibliotek mm. og er kompatibelt med AutoCAD, AutoCAD LT og Biscard Pro.

Vårt WICONA-team ønsker deg velkommen til stand C11:41
på Nordbygg-messen, Stockholm, 1. –  4. april 2014.

Entrébiljetter
Registerera dig och skriv ut gratis entrébiljett på: https://ticket.stockholmsmassan.se/nordbygg

Ange lösen: nordbygg14

Åpningstider
Tirs-, ons-, fredag 9.00-17.00 og torsdag 9.00-18.00

Besøksadresse
Mässvägen 1, Älvsjö
125 80 STOCKHOLM

 

 

 

 

Denne nettsiden bruker cookies. For mer informasjon, se vår personvernpolicy