Privacy statement

PRIVACY STATEMENT

Ingangsdatum: 2 mei 2018

Wie we zijn

Deze website wordt u aangeboden door Hydro Extruded Solutions AS, Drammensveien 264, 0283 Oslo, Noorwegen. Hydro Extrusions AS is een van de vijf business areas van het Hydro-bedrijf, maar wordt in dit beleid afgekort tot "Hydro".

Hydro is de beheerder voor de verwerking van persoonsgegevens op deze website (Site). Hydro respecteert uw privacy en zal alle persoonsgegevens verwerken volgens de Algemene verordening gegevensbescherming van de EU (AVG). De site wordt namens Hydro beheerd door Episerver DXC.

Dit privacy beleid is bedoeld om u te helpen begrijpen welke gegevens we verzamelen, waarom we deze verzamelen en wat we ermee doen, evenals uw keuzes met betrekking tot het gebruik, de toegang en correctie van persoonsgegevens.

Sapa and Wicona represented by Hydro Building Systems Belgium (Industriezone Roosveld 11 in 3400 Landen, BE0428 769 494) en Hydro Building Systems Netherlands bv (Postbus 75 in 5150 AB Drunen, NL 001337506B01).

1.Verzameling en verwerking van persoonsgegevens

Bij het bezoeken van de Site wordt enige algemene identificeerbare informatie door Hydro bewaard en verwerkt. Dit omvat uw IP-adres, dat we gebruiken om het land van herkomst te identificeren en om uw voorkeurstaal voor te stellen. Als u informatie in contactvelden verzendt of opmerkingen verstrekt, of inlogt bij onderdelen op de webpagina, worden alle persoonsgegevens die u vrijwillig verstrekt verwerkt door Hydro en/of haar dochterondernemingen, afhankelijk van welk Hydro-onderdeel van de website u bezoekt. We kunnen ook geaggregeerde of anonieme gegevens verzamelen of creëren op basis van gebruiksactiviteiten op onze Site, om ons te helpen de functies en functionaliteit van de Site beter te begrijpen en te verbeteren.

We slaan de gegevens niet langer op dan nodig voor het doel waarvoor de persoonsgegevens werden verzameld.

2.Waarom wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken de persoonsgegevens die op de Site worden verzameld voor de volgende doeleinden:

  • Om de Site aan u te leveren en de door u gevraagde diensten te leveren en om de Site continu te verbeteren door het analyseren van het verkeer en gebruik van de verschillende delen van de Site;
  • We sturen u een nieuwsbrief en andere marketinginformatie als u om deze informatie hebt gevraagd of uw toestemming hebt gegeven. U kunt te allen tijde uw toestemming hiervoor intrekken en u afmelden voor het ontvangen van informatie van ons;
  • Als u een contactformulier heeft verzonden, gebruiken wij de verstrekte persoonsgegevens om uw specifieke verzoek te beantwoorden; 
  • Als u zich aanmeldt bij e-Sapa, worden de inloggegevens verwerkt door onze integratieprovider SEEBURGER, om via uw account met u te communiceren, uw vragen en verzoeken te beantwoorden of op andere wijze diensten aan u te leveren via uw account.
  • Gegevens die we hebben ontvangen via mediapartners waarvoor u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven.

3.Hoe we persoonsgegevens verzamelen wanneer u onze website bezoekt

                                i.            Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand of ander blijvend bestand dat een website op uw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer u de Site bezoekt. Hiermee kan de website uw acties en voorkeuren (zoals login, taal, lettergrootte en andere weergavevoorkeuren) gedurende een bepaalde periode onthouden, zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren wanneer u terugkeert naar de Site of van de ene pagina naar de andere bladert. We kunnen ook cookies gebruiken om te weten te komen welke websites u vlak voor of na het bezoeken van onze Site bezocht hebt.

We gebruiken cookies om uw instellingen met betrekking tot land en taal op te slaan en om gebruikerssessies en permanente gebruikers-ID te identificeren. Dankzij deze cookie wordt u de volgende keer dat u dezelfde site bezoekt herkend en hoeft u uw gegevens niet meer opnieuw in te voeren. Kort gezegd: cookies passen uw webervaring aan.

                               ii.            Andere technologieën

Cookies van derden worden door derden geïnstalleerd met als doel bepaalde informatie te verzamelen voor verschillende onderzoeken naar gedrag, demografische gegevens enz. Deze applicaties helpen eigenaren van bedrijven en websites bij het analyseren van het verkeer naar hun websites en applicaties, maar bieden ook informatie van andere websites die aan deze applicaties zijn gekoppeld. Door dit te doen, kunnen we de interesses van onze bezoekers nog beter begrijpen, zodat we in staat zullen zijn om u betere informatie te verstrekken wanneer u onze Site bezoekt.

Onze website stelt de volgende soorten tracking in op uw computer:

New Relic

Het digitale intelligentieplatform van New Relic stelt ontwikkelaars en technische teams in staat de prestaties van hun applicaties en infrastructuur te meten en bewaken. Het traceert foutlogboeken, omgevingsmetingen en andere technische informatie, zoals informatie over paginaweergaven, browsers en geografie.

New Relic is een onderdeel van de DXC Service. Hetzelfde als SendGrid (Transactional Email-as-a-Service), CloudFlare (Cache en Firewall-as-a-service). U vindt meer informatie op: https://newrelic.com/termsandconditions/privacy

Google Analytics

Een Google Analytics-trackingcode die is gekoppeld aan onze website helpt ons het verkeer te analyseren om beter te begrijpen hoe bezoekers onze website gebruiken.

Google Tag Manager

Google Tag Manager wordt gebruikt om bij te houden welke pagina's een IP-adres bezoekt en hoeveel tijd op de pagina wordt doorgebracht. Het wordt ook gebruikt voor het bijhouden van activiteiten die door het IP-adres worden uitgevoerd, zoals video's die worden afgespeeld, ingediende formulieren en navigatie op de site. Alle gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden verzonden naar Google Analytics, die de gegevens rapporteert die door Google Tag Manager worden bijgehouden.

Google Search Console

Google Search Consolewordt gebruikt om de prestaties van de site te controleren en stuurt informatie over zoekopdrachten naar Google Analytics.

Alle gegevens worden verzameld en geen van de gegevens die door Google Tag Manager en Google Search Console worden bijgehouden of die in Google Analytics worden gerapporteerd, zijn gekoppeld aan daadwerkelijke gebruikers, alleen het IP-adres.

U vindt meer informatie op: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en

Pardot-trackingscript:

Een Pardot-trackingscript is toegevoegd aan onze website die het IP-adres van bezoekers bijhoudt om de paginaweergaven en de op de pagina doorgebrachte tijd te identificeren. Gegevens die worden bijgehouden, zijn alleen het IP-adres, tenzij u zich proactief identificeert via een Pardot-contactformulier waar een duidelijke toestemming moet worden aangevinkt. Pas wanneer toestemming wordt gegeven en persoonsgegevens door u zijn verstrekt, kunnen wij uw e-mailadres en andere persoonlijke informatie die door u zijn verstrekt zien. Deze informatie wordt opgeslagen via de externe leverancier Pardot. Het doel van ons gebruik van tracking door Pardot is om bezoekers informatie te geven die voor hen van bijzonder belang is, in gevallen waarin zij hun toestemming hebben gegeven voor dit gebruik.

U vindt meer informatie op: https://www.salesforce.com/company/privacy/

Facebook-pixelcode:

De Facebook-pixel is een analysetool waarmee we de effectiviteit van onze advertenties kunnen meten door inzicht te krijgen in de acties die bezoekers op onze website ondernemen. We gebruiken pixeldata om:

  • Ervoor te zorgen dat onze advertenties aan de juiste mensen worden getoond
  • Een reclamepubliek op te bouwen
  • Extra Facebook-advertentietools te ontgrendelen

Wanneer iemand onze website bezoekt en een actie uitvoert (zoals het voltooien van een aankoop), wordt de Facebook-pixel geactiveerd en wordt deze actie gemeld. Op deze manier kunnen we opnieuw contact opnemen met die persoon via toekomstige Facebook-advertenties.

DoubleClick Floodlight-tag:

Floodlight is een DoubleCLick Search-systeem (DS) en DoubleCLick Campaign Manager (DCM) om conversies van sociale mediakanalen bij te houden en te rapporteren. Een Floodlight-tag is een iframe of image die is geïnstalleerd op een conversiepagina op onze website. Wanneer een klant op de campagne klikt en op de conversiepagina belandt, verzendt de tag gegevens over de conversie naar DS en DCM. De conversiegegevens worden opgeslagen in Floodlight-activiteit, waar we rapporten kunnen ophalen over hoe verschillende campagnes hebben gepresteerd op basis van het aantal conversies.

4.Individuele voorkeuren 

U blokkeert of wist cookies via de instellingen van uw webbrowser. Dit kan de functies van de webbrowser beperken en uw ervaring op de site verslechteren. U kunt cookies naar eigen inzicht beheren en/of verwijderen. Voor meer details raadpleeg u www.aboutcookies.org. U kunt alle cookies die al op uw computer staan ​​verwijderen en u kunt de meeste browsers instellen om te voorkomen dat ze worden geplaatst. Als u dit doet, moet u mogelijk sommige voorkeuren handmatig telkens wanneer u een site bezoekt aanpassen en sommige services en functies werken mogelijk niet. Onze Site reageert niet op Do-not-track-signalen van browsers, omdat we locatiegegevens moeten gebruiken om de juiste landsite voor bezoekers te laden.

5.Met wie delen we persoonsgegevens?

Wanneer u contact met ons opneemt via onze contactformulieren kunnen we uw persoonsgegevens delen met andere Hydro-entiteiten om op uw verzoek te kunnen reageren.

Hoewel we geaggregeerde of anonieme informatie met anderen kunnen delen zoals uitgelegd in sectie 3 ii) om trends enz. te illustreren, zullen we uw persoonsgegevens niet delen met of verkopen aan niet-gelieerde derden voor hun eigen marketingdoeleinden. We kunnen bepaalde persoonsgegevens delen met onze dienstverleners Episerver, Google Analytics, Pardot, Facebook of andere zakelijke partners die ons helpen bij het faciliteren en/of verbeteren van de Site of onze services en die contractueel zijn beperkt om de gegevens uitsluitend voor die doeleinden te gebruiken en verwerken. We kunnen uw informatie ook delen als we te goeder trouw oordelen dat het noodzakelijk is om onze rechten of eigendommen of veiligheid te beschermen, om te voldoen aan een gerechtelijk bevel of ander juridisch proces, om te voldoen aan overheids- of regelgevende vereisten, of in geval van een fusie, overdracht van activa of andere bedrijfsherstructureringen.

6.Privacy van kinderen

Deze Site is niet bedoeld voor gebruik door kinderen jonger dan 13 jaar. Als we ontdekken dat een kind jonger dan 13 jaar ons persoonsgegevens heeft verstrekt, zullen we de nodige stappen ondernemen om deze onmiddellijk te verwijderen.

7.Informatiebeveiliging

Hydro beschermt uw persoonsgegevens door middel van technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om persoonlijke informatie te helpen beschermen.

8.Informatie, correctie en verwijdering

U hebt het recht om op verzoek te worden geïnformeerd welke persoonsgegevens, indien aanwezig, Hydro over u verwerkt. U kunt ook vragen dat alle buitensporige persoonsgegevens die we toevallig kunnen verwerken, worden verwijderd of geblokkeerd en verzoeken om rectificatie van eventuele onrechtmatige persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken. U kunt ook contact opnemen met uw nationale gegevensbeschermingsautoriteit om een ​​klacht in te dienen.

Als u meer informatie wilt dan in dit beleid wordt vermeld over de manier waarop uw informatie wordt gebruikt, hoe we de veiligheid van uw informatie handhaven en uw rechten op toegang tot informatie die wij over u hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier op www.hydro.org.com (kies als onderwerp: “Gegevensprivacy"), neem telefonisch contact met ons op: +47 22 41 69 00.

U heeft het recht om onvolledige, foutieve, ongepaste of verouderde persoonsgegevens te laten verwijderen of veranderen. Daarvoor kunt u ons contacteren via privacy.hbs.benelux@hydro.com.

Wij zullen deze informatie vervolgens binnen de wettelijk vastgestelde termijnen zo nodig aanpassen of verwijderen. Houd er wel rekening mee dat wij u soms, afhankelijk van uw verzoek, sommige diensten niet meer kunnen aanbieden. Wij kunnen ook niet altijd alle gevraagde gegevens verwijderen, bijvoorbeeld omdat we wettelijk verplicht zijn bepaalde gegevens gedurende bepaalde termijnen te bewaren.

SAPA en Wicona dragen zorg voor passende organisatorische en technische maatregelen om persoonsgegevens te beveiligen. Wij mogen persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is om het doel te realiseren waarvoor we ze verzamelen. De bewaartermijn kan dus per doel verschillen. Soms kan de termijn lang zijn, bijvoorbeeld om onze wettelijke verplichtingen na te komen (om tegemoet te komen aan onze boekhoudkundige en fiscale verplichtingen zijn wij bijvoorbeeld verplicht om facturatiegegevens voor maximaal 7 jaar bij te houden) of uit de juridische noodzaak om bepaalde gegevens als bewijs te bewaren bij geschillen, tot maximaal 10 jaar na beëindiging van uw contract. Deze gearchiveerde gegevens zijn uiteraard wel slechts beperkt toegankelijk.

 Na afloop van de toepasselijke bewaartermijn(en) worden persoonsgegevens geanonimiseerd of verwijderd. 

 

9. Wijzigingen aan dit privacybeleid

We werken ons Privacybeleid regelmatig bij. Deze privacyverklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 2 mei 2018. Nieuwe versies zullen op de website worden geplaatst en te zijner tijd aan u worden gemeld.

Deze website maakt gebruik van cookies. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid