WICONA hovedsponsor når eiendomsutvikling 2020 ble diskutert

Fredag 22. november ​​deltok WICONA, som hovedsponsor, på konferansen Eiendomsutvikling – Trender 2020 på Grand Hotel i Oslo. For femte år på rad var bransjens ledende aktører samlet for å diskutere og ta del i trendene for 2020 innen eiendomsutvikling.

Konferansen, som raskt ble utsolgt, serverte de 280 deltakerne en serie inspirerende foredrag som bl.a. Petter Stordalen og Trygve Hegnar i "Skavlan-stil" på scenen. Her diskuterte man spørsmål som "Hvordan utvikler markedet for hotell og kjøpesentre seg? Hvilke suksessfaktorer bør man vektlegge i dette markedet?”. Andre foredragsholdere for dagen var forretningsdirektør Vibeke Ahlsand fra Oslo S Utvikling AS som snakket om utviklingen av Bjørvika, og Bård Bjølgerud, administrerende direktør i Pangea Property Partners som snakket om det norske og nordiske eiendomsmarkedet - i år og fremover.

WICONA, som hovedsponsor for konferansen, var med i utstillingen for å diskutere vekten og verdien av det riktige materialvalget for fremtidens eiendommer og byer. "Som entreprenør, investor og planlegger må man være klar over det materialvalget man faktisk tar, ikke bare for den sirkulære økonomien og miljøet, men også for neste generasjon og de som faktisk skal bo og leve innenfor veggene," sier Kristian Sivertsen, WICONA Norge.

Hydros nyeste aluminiumlegering Hydro CIRCAL ble presentert i utstillingen. Ved å velge byggsystem i aluminium med CIRCAL fra WICONA gjenbrukes materialer som tidligere har blitt brukt i gamle bygninger. Legeringen består av minimum 75% resirkulert End-Of-Life-aluminium, som også har et av markedets laveste karbonavtrykk – kun 2 kg CO2-utslipp per kilo aluminium. Til sammenligning ligger det europeiske gjennomsnittet på 8,6 kg CO2-utslipp per kilo aluminium.

GALLERY

Denne nettsiden bruker cookies. For mer informasjon, se vår personvernpolicy