Grønne fasader på Nordbygg 2020

Hvordan bygger WICONA framtidens byer med så lavt CO2-avtrykk som mulig?

WICONA stiller ut på NORDBYGG i Stockholm 29. sept - 2. okt 2020. Her er siktet innstilt på neste generasjon og fremtidens byer. Vi presenterer våre, i særklasse, grønne sertifiserte fasader – fremstilt av minst 75% resirkulert End-of-Life aluminium.

 

Nordbygg Hydro WICONA

 

Vi viser bl.a. fasaden til det historiske TICON-bygget i Drammen. TICON-bygget er et ikon i byen. Det ble bygget i 1963 og har en arkitektonisk stil som er typisk for tidsperioden - en stil som er i ferd med å forsvinne. TICON ble nylig oppgradert med WICONA-fasader i Hydro CIRCAL, resirkulert aluminium fra byggevarer. Legg til høyteknologi og respekt for den originale arkitekturen, Så får du et prosjekt som er unikt i Norden, kanskje også i verden.

Vi har også fokus på fasader for High Rise Buildings. På standen vil du oppleve STHLM NEW 01 - En av Stockholms høyeste bygninger med en prosjektløsning fra WICONA - et nytt landemerke i Hammarby Sjöstad. Ønsker du mer informasjon om fasaden er dette tema på et av seminarene vi holder på Nordbygg.

 

Flytter grensene for lavkarbon aluminiumsystemer 

200 000 000 tonn aluminium «lagres» i dag i eksisterende bygg i verden. Aluminium har en livssyklus få andre metaller kan matche. Det er svært korrosjonsbestandig og kan gjenvinnes om og om igjen med kun en brøkdel av energien som går med til å produsere primærmetallet. Aluminium er derfor et utmerket byggemateriale – i nye former og til nye formål, for å møte fremtidens behov og utfordringer allerede i dag.

På Nordbygg presenterer WICONA Hydro CIRCAL – et produktsortiment som fremstilles av minst 75% resirkulert skrot, såkalt End-of-Life aluminium. Takket være bruken av resirkulert innhold kan vi redusere energiforbruket drastisk uten å ofre kvaliteten.

Ved å bruke bransjens mest avanserte sorteringsteknologi kan vi tilby fasader, dører og vinduer med det høyeste resirkulerte innholdet på markedet. Jo høyere det resirkulerte innholdet er, desto lavere blir karbonavtrykket!

 Hydro CIRCAL WICONA

 

 

MELD DEG PÅ VÅRE SEMINARER 30.09 ELLER 1.10.

INFO KOMMER

 

GRATIS INNGANG

Registrer deg som vår gjest her.Når du klikker på linken kommer du til en registreringsside. Oppgi kode hydrobuildingsystemsnb20. Fyll inn dine opplysninger og få gratis billett til Nordbygg som vår gjest.

 

Hydro Norge Nordbygg 2020 WICONA

 

Denne nettsiden bruker cookies. For mer informasjon, se vår personvernpolicy