WICTIP – den tekniska lösningen för know-how

WICONAs tekniska informationsplattform WICTIP ger dig snabb och enkel åtkomst till hela vår produktdokumentation – en nödvändighet för att göra rätt planering och bearbetning av våra systemlösningar.

På WICTIP hittar du produkter, verkstadshandböcker, testcertifikat, CE-märkningsdokument, sektionsritningar i CAD, föreskrivningstexter och mycket mera.

Alla fördelar kortfattat

Intuitiv design
All teknisk dokumentation för en produktserie hämtas med bara några få klick.

Enkel nedladdning
Bara att samla ihop och ladda ner! Alla tekniska dokument, certifikat och ritningar kan snabbt och enkelt väljas och laddas ner som ett enda paket.

Kraftfull sökfunktion
Den kraftfulla sökfunktionen tillåter sökning genom att använda nyckelord. Sökresultaten visas på ett enkelt och tydligt sätt. Med möjligheten att ställa in filter är sökfunktionen ännu mer optimerad och sökresultaten kan ytterligare förfinas.

Flipping Book istället för pdf-läsare
Dokumentet som söks öppnas i en Flipping Book. Fördelen med detta är att sökord som tidigare skrivits in i sökfältet visas när det önskade dokumentet öppnas och markeras med färg i texten såväl som i ett navigeringsfält i boken.

Smart nyhetsfunktion
Nyhetsfunktionen är smart i ordets rätta bemärkelse. Användarna informeras så snart nya tekniska dokument eller dokumentuppdateringar är tillgängliga. Arkitekter, planerare och tillverkare hålls därmed alltid uppdaterade.

Responsiv design
Tack vare den specialprogrammerade och responsiva designen anpassar sig WICTIP till lämpligt format beroende på användarens enhet.

Användbara verktyg
Utöver den tekniska dokumentationen erbjuder WICTIP användbara verktyg för att beräkna tekniska data, t.ex. för att beräkna statiska värden eller Uw-värden och även ett omfattande bibliotek med anbudstexter och WICONA 3D BIM-objekt.

Inget WICTIP-konto än?
Registrera dig nu och upptäck hela vårt produktdokumentationsområde på www.wictip.com – uppdateras varje dag!

Denna webbplats använder cookies. För mer information, se vår integritetspolicy.