WICONA – Save the date!

En utställningsyta på 650 m², med 16 fullskalekonstruktioner och 40 detaljstudier av produktnyheter samt ett exklusivt seminarieprogram för konsulter, arkitekter och fasadentreprenörer möter dig i monter 338, hall C1. – Detta är något du inte bör missa!

WICONA ställer ut på BAU i München den 14–19 januari 2019 under parollen "DISCOVER URBAN EVOLUTION" – där kommer vi att visa upp produkter och lösningar på temana digitalisering, design, innovation och hållbarhet.

Vår stadsmiljö är under ständig förändring och utveckling. För att göra dessa område trivsamma är fungerande klimatväggar, skydd mot buller och utsläpp avgörande, tillsammans med personsäkerhet och maximerat insläpp av naturligt ljus nödvändiga faktorer som bidrar till bättre livskvalitet. WICONAs framtidsriktade designidéer och intelligenta fönster-, dörr- och fasadsystem tar fasta på just detta.

BAU 2019 i München kommer återigen att vara platsen för spännande WICONA-innovationer och kundanpassade projektlösningar. Passa på att upptäcka, utveckla och diskutera med experter på systemlösningar.

Fasad: WICTEC 50 – bågformad designfasad med integrerad LED-belysning
Fönster: WICLINE 115 AFS – kopplat fönster med uppgraderad säkerhet
Dörr: WICSTYLE 75 HD – en ny dimension av dörrar
Skjutsystem: WICSLIDE 150PS – transparens, täthet och enkelhet i kombination
Programvara: Användarvänliga uppdateringar för WICTIP och WICTOP

Detta är förstås inte allt. Upptäck fler spännande innovationer och bygg framtidens stad med oss.

Läs mer på: https://www.wicona-bau2019.com/en/

Denna webbplats använder cookies. För mer information, se vår integritetspolicy.