Summering – Nordbygg 2018

Precis som 2016 blev Nordbygg 2018 välbesökt och uppskattat. WICONAS monter delades i år med Sapa och den besöktes av ca 1.200 besökare från branschen, främst från Norden och de baltiska länderna.

Fokus för Nordbygg 2018 var på innovativa och högteknologiska lösningar för framtidens byggprojekt. Hos WICONA kunde man se flera fina exempel på detta.

WICTEC 50 evo COLLECTION ­– En designserie för maximal designfrihet av fasader. Vi visade bl.a. vår innovativa fasad med integrerarat LED-ljus som väckte stort intresse bland besökarna.

WICTEC Modul Air ­– En avancerad och transparent fasadlösning för högsta användarkomfort och designfrihet.

WICLINE 115 AFS ­– Ett kopplat fönstersystem som är framtaget för marknadens högsta krav på termisk prestanda, ljudisolering och solskydd.

Projekt Kv. Hörnan – Ett av Stockholms mest uppmärksammade projekt med bl.a. ett specialanpassat elementfasadsystem med högisolerade integrerade enheter tillsammans med vertikala och horisontala systemanpassade designelement.

Projekt Wardian ­– Ett spektakulärt bostadsprojekt i Londons nya finansdistrikt Canary Wharf med specialanpassade skjutbara enheter med enastående prestandaegenskaper.

Cradle to Cradle ­– Miljöproduktcertifieringen som förändrar sättet att se på hur en produkt designas, vad den består av och vad som händer med den när den förbrukats.

SolTech Energy ­– Ett samarbete mellan WICONA och SolTech Energy där semitransparenta solpaneler i glas blivit fullt integrerade i WICONAS profilsystem.

WIC3D ­– Vilken låter arkitekter designa och integrera 3D-modeller och BIM-modeller av WICONAS system för fasader, dörrar, fönster och skjut-/vikdörrar.

WICTOP ­– WICONAS mjukvaruplattform som nu erbjuder en helt ny CAD-modul för ett förenklat och nytt användargränssnitt med ett flertal nya funktioner.

Under mässa hölls också ett uppskattat seminarie med Dr. Ing. Armin Baeumler om framtidens avancerade fasadlösningar.

Ett stort tack till alla som besökte oss under mässdagarna!

Gallery

Midhet visar WIC3D/WICTOP

WICTEC 50 evo COLLECTION

WICTEC 50 evo COLLECTION LED-fasad

Prov - WICTEC 50 evo COLLECTION

Seminarie med Dr. Ing. Armin Baeumler

Denna webbplats använder cookies. För mer information, se vår integritetspolicy.