Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av duktiga och drivna medarbetare.
Vill du vara del i en framtidsorienterad koncern med höga ambitioner?

 

 

För placering på vårt kontor i Vetlanda söker vi nu en:
Projektingenjör

Är du en självgående och kommunikativ person som har lätt för att ta till dig av nya tekniker? Drivs du av att komma med lösningar på problem och har förmågan att alltid tänka ett steg längre?
Då kan det vara dig vi söker till rollen som projektingenjör för den svenska WICONA organisationen. Vi satsar för att växa inom segmentet för stora projekt och hoppas att du har drivet och viljan att utvecklas tillsammans med oss!

I denna roll utgör du en viktig funktion för företagets kunder där du fungerar som en ledande teknisk support. Du arbetar i nära dialog med arkitekt- och konstruktionsfirmor, men även med byggherrar, fastighetsbolag och större entreprenadaktörer och bistår med din tekniska kompetens för att lösa problem och finna konstruktiva lösningar. Även internt är kontaktytorna många då samarbetet är tätt med kollegor i både Sverige, Baltikum och Tyskland.  

I ditt ansvarsområde ingår att presentera tekniska produktlösningar som är godkända enligt gällande standarder och byggpraxis. Du ska också upprätta byggtekniska konstruktionsförslag via projektering i AutoCAD-miljöer samt utföra U-värdes- och statiska beräkningar.

För att vara den Projektingenjör vi söker är du trygg inom ovan nämnda ansvarsområden och har några års erfarenhet av liknande arbete. För att bli framgångsrik i denna roll krävs byggteknisk kunskap och en god förmåga att hitta kreativa lösningar på projektörens eller kundens önskemål. Byggteknisk utbildning på högskolenivå är meriterande och med erfarenhet inom byggsystem i glas och aluminium blir du extra intressant.

Vi förutsätter att du som söker har god vana och kunskap inom CAD, framför allt 3D samt Microsoft Office-paketet. Engelska är koncernspråk på Hydro, därför är det viktigt att du behärskar engelska och svenska bra i såväl tal som skrift. Givetvis har du körkort. Erfarenhet av och intresse för olika typer av beräkningar är meriterande. En begränsad del resor ingår i tjänsten.
Vi erbjuder dig en roll i ett litet team med en stor samlad kompetens och där vi hjälper varandra. I en bred roll med stor variation av arbetsuppgifter skapas möjligheter till utveckling för både dig och vår organisation.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.  Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.  Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32. Vi tar gärna löpande emot ansökningar men den sista ansökningsdagen är den 15 september.

 

 

____________________

 

Upptäck våra internationella jobbmöjligheter.


International Architectural Project consultant, Copenhagen

 

Denna webbplats använder cookies. För mer information, se vår integritetspolicy.