Technológia az ötletek megvalósításához

WICONA - Technológia az ötletek megvalósításához

WICONA - Technológia az ötletek megvalósításához
Az új szlogennel a WICONA a jövőre mutató irányt célozza meg. A dinamikus kisugárzás az egyedi igényeket hangsúlyozza ki, mint vezető alumínium-rendszerforgalmazó: a legjobb szakértelmet, csúcstechnológia minőségű termékeket biztosítja, és tökéletes szolgáltatást nyújt gyártók és építészek részére kreatív megoldásokhoz.

Az ötletek megvalósulásához.
A jövőben a „Technológia az ötletek megvalósításához” ott lesz feltüntetve, ahol a WICONA márka megjelenik. Az új szlogen a szakmai körökben fokozatosan úgy lesz emlegetve, mint „Alumínium az építészetben”.

A WICONA évtizedek óta jelentős sikert könyvelhet el a piacon, és az alumínium-építőipar területén egyike a legismertebb márkáknak. A WICONA márka szerte a világon beépült a gyártók és építészek tudatába, és látszólag egyet jelent az „Alumínium az építészetben” szlogennel.

Az új szlogenre jellemző a dinamikus kisugárzás és az előre mutató gondolkodásmód. „Technológia az ötletek megvalósításához” támogatja mind az építészek kreatív tervezési munkáját és mind a speciális gyártóüzemek műszaki kivitelezését. A tervezési- és kivitelezési folyamatok mindkét célcsoporttól magas fokú kreativitást és flexibilitást követel meg, az ötletek megvalósulásához.

A dinamikus folyamatot a WICONA a legjobb szaktudással, csúcstechnológiával és tökéletes szolgáltatással kíséri. A „Technológia az ötletek megvalósításához” jelenti a folyamatos kapcsolattartást az ügyfelekkel és vevőkkel. A munkatársak folyamatosan nyomon követik a piac javaslatait és igényeit, amelyeket kielemez és megvalósít a lehetőségekhez mérten.
Így szállít a WICONA az építészeknek és gyártóknak projektre szabott technológiát a lehető legjobb tervezés és kivitelezés mellett.