Objekt megoldások

Egyedülálló dizájn és technológia

A WICONA – egy szinoním márka egyedi alumínium szerkezetekhez minden szabvány kielégítésével. Ha egy reprezentatív épülethez beépített függönyfalat ajtó- vagy ablak rendszerekkel gyártanak egy építészeti szerkezet megvalósítása céljából, mindig adódnak egyedi kivitelezések, amivel a megbízó elvárásai és kívánságai optimálisan teljesíthetőek.

A WICONA rendszer a legjobb feltételeket kínálja a jól megtervezett és kigondolt ötletek megvalósításához, amelyek technológiailag és esztétikailag egyedi szerkezetek.

Nincs két ugyanolyan épület. Gyakran a megbízó kívánsága annyira sokrétű, mint a lehetőségek, amelyek a WICONA rendszerrel kivitelezhetőek. Ez az a pont, ahol a magasan képzett, tapasztalt WICONA szakértőket bevonják a projektekbe. Közösen megbeszélik az optimális tervezés menetét minden egyes építési projektnek az alapvető szempontok figyelembe vételével, mint például energiatakarékosság, fenntarthatóság, gazdaságosság, épületfizika és határidők. A projektkövető tanácsadás folyamatosan az első kapavágástól kezdve végig kíséri a projektet. A szakértők a WICONA projektek folyamatos kihívásait az építkezési helyszínen is nyomon követik.

Technika az ötletek megvalósításához – ahogyan a WICONA szlogen tükrözi a valóságot. A WICONA termékekkel dolgozni teljes szabadságot jelent – a technikát az elegáns és precíz kivitelezéshez mi biztosítjuk. Az egyediség fokát az építési projekt igényei szabják meg. Minden megoldás elképzelhető: a WICONA standard rendszerek széleskörű választékot biztosítanak az alapprofiloktól kezdve, amellyel lehetőség nyílik az ügyfelek által kitalált megoldás kivitelezéséhez. Az egyedi profilok kiegészíthetőek, könnyen módosíthatóak és tökéletesen beilleszthetőek bármely rendszerbe. Ezen felül kérésre vállaljuk objektprofilok legyártását speciális funkciók vagy tervezési előírások kielégítésére. Önnel együtt közreműködve valósítuk meg új projekteket – amelyek egyedi szerkezetek és objektmegoldások legmagasabb fokát biztosítják.