Landsbasert organisasjon med to starke varemerker

Hittil har Sapa Building Systems operert med to separate varemerkeorganisasjoner med parallelle funksjoner. Med målsettingen om å bli enda mer lokalt forankret, ytterligere å heve servicenivået og optimalisere våre ressurser blir organisasjonen nå i stedet landsbasert.

Det har nå snart gått to år siden Orkla og Norsk Hydro fusjonerte sine virksomheter innen aluminiumprofiler. I Norden og Baltikum markedsfører Sapa Building Systems AB to sterke varemerker innen byggsystemer i aluminium - Sapa Building System og WICONA.

Hittil har vi operert med to separate varemerkeorganisasjoner med parallelle funksjoner. Med målsettingen om å bli enda mer lokalt forankret, ytterligere å heve servicenivået og optimalisere våre ressurser blir organisasjonen nå i stedet landsbasert.

Dette innebærer at hvert land får en leder som er ansvarlig for begge varemerkene samt landets lokale team. Samtidig konsentrerer og forsterker vi enkelte sentrale funksjoner, men opprettholder dedikerte salgsorganisasjoner for hvert varemerke. Ved å konsentrere våre aktiviteter på lokalt nivå, skaper vi en mer kundeorientert dynamikk og fleksibilitet, med sikte på å styrke konkurranseevnen til våre kunder. Vi vil understreke at både WICONA og Sapa Building System fortsatt vil handle og markedsføres som separate varemerker på markedet.
 
Som et resultat av dette er Øystein Havik, tidligere salgssjef for Sapa Building System i Norge, nå landssjef for Sapa Building Systems på det norske markedet. I Danmark er Göran Liljenström inntil videre landssjef.

 

Denne hjemmeside benytter cookies. For yderligere information se vores Fortrolighedspolitik.